ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий просить «свободівців» не займатися політиканством

Львівський портал

|

 Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час виїзного брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів про те, за якими тарифами львів’яни платитимуть за опалення цього сезону, тонко натякнув на «свободівців», щоби вони не займалися політиканством та не шкодили місту.

«Я би хотів чітко усім пояснити, що сьогоднішня тарифна політика це виключна прерогатива держави. Є інспекція, яка працює при Міністерстві житлового-господарства та інфраструктури і тільки ця інспекція встановлює тарифи. Міська влада не має сьогодні впливу на тарифи. Тому, якщо політики хочуть щось скасувати, вони повинні розуміти, що для затвердження нових тарифів потрібно як мінімум чотири місяці. Місто не може бути без тарифів, тому я би просив не займатися політиканством і не шкодити місту», – резюмував мер Львова.

Скоріш за все Садовий говорить про фракцію ВО «Свобода» у Львівській міській раді, адже усім відомо, що її фракція усіляко намагається скасувати дію двоставкового тарифу у Львові.

«Львів’яни платитимуть за опалення за тими тарифами, які на сьогодні діють», – заспокоїв А.Садовий.

Але водночас він додав, що у зв’язку з підняттям ціни на газ, тарифи на тепло можуть збільшуватися. «Така є політика сьогодні в державі. Ми, як місто, намагаємося максимально плавно все це робити, щоби якісно працював соціальний захист, щоби всі категорії, які мають можливість отримати субсидії, вчасно їх отримували», – зазначив А.Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *