ОСТАННІ НОВИНИ

Транспортна міліція не втомлюється ловити крадіїв

Львівський портал

|

Транспортна міліція продовжує затримувати людей, які викрадають майно Львівської залізниці. Цими вихідними було затримано трьох таких злодіїв, повідомляє СЗГ УМВС України на Львівській залізниці.

Зокрема, працівники лінійного відділу на станції Львів затримали 43-річного жителя Мостиcького району Львівської області, який з території локомотивного депо на станції Клепарів Львівської залізниці викрав шість металічних штуцерів та вісім головок повітряного рукава.

Того ж дня був виявлений мешканець Сокальського району, який на перегоні Рава-Руська з залізничної колії викрав 56 підкладок та 94 колійні костилі. Сума завданих збитків становить 685 гривень.

Окрім того, працівники карного розшуку лінійного пункту міліції на станції Трускавець Львівської залізниці затримали мешканці міста Стрий, які з території парку відстою вагонів викрали 12 металевих підтримувачів плит до вагонів, сім металевих клинів та інші комплектуючі до вагонів з метою здачі на пункт прийому металобрухту. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *