ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде фестиваль тату і пірсингу

Львівський портал

|

 Студія мистецтва натільного живопису, художнього татуювання та перманентного макіяжу «Львівські чорнила» за підтримки Асоціації художнього татуювання та пірсингу України організовує 2-й Міжнародний фестиваль мистецтва натільного живопису «LVIV TATTOO FEST – 2011», який відбудеться з 21 до 23 жовтня 2011 року.

Місце проведення заходу – Палац Мистецтв, (вул. Коперника, 17). Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В Україні ця культура набирає популярності, та має велику кількість прихильників, число яких постійно збільшується. Фестиваль засновано з метою підвищення культури художнього татуювання, боді-арту в нашій країні та за її межами. Адже художнє татуювання – це мистецтво, живопис на тілі людини, виявлення ідеологічних принципів та життєвих кредо у вигляді малюнків та написів на тілі. Як будь-яке мистецтво, татуювання має право на відкритість», – розповіли організатори заходу.

Під час фестивалю відбуватиметься обмін інформацією та досвідом серед майстрів з різних держав. На фестивалі будуть проводитись конкурси робіт майстрів боді-атру та тату у більш, ніж 10 номінаціях.

Також вдруге на території України відбудеться змагання у тригодинній дуелі «TATTOO BATTLE» на виконання найкращого татуювання, де візьмуть участь представники з різних держав.

Головна боротьба розгорнеться за кубок «Golden lion». Полотном для роботи буде тіло моделей. Кожен, хто відвідає фестиваль, матиме шанс залишити шедевр відомих майстрів на собі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *