ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають вимагати у водіїв контрольні квитки

Львівський портал

|

Пасажирів міських автобусів №1а, 3,5 та 11 просять вимагати у водіїв контрольний квиток, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«З 90-х років ми звикли просто платити за проїзд і не брати квитки. Але ми зараз хочемо відродити звичайний міський автобус, тому просимо львів’ян та гостей міста після оплати проїзду у радіальних маршрутах, обов’язково брати і вимагати у водіїв, контрольні квитки. Це дасть змогу підприємству краще розуміти пасажиропотоки, контролювати обіг коштів і скеровувати їх на покращення транспортного обслуговування у місті», – повідомив директор АТП №1 Андрій Тимчина.

Нагадаймо, у радіальних маршрутах міста діють 2 види квитків – контрольний та трансферний. Сплачуючи 2 гривні, пасажир обов’язково повинен отримати контрольний квиток та за потреби попросити трансферний квиток.

«Трансферний квиток необхідний тільки тим пасажирам, які планують здійснити пересадку в інший радіальний маршрут в центрі міста. Адже трансферний квиток дає змогу пасажирам здійснити пересадку безкоштовно. Такі квитки розділяються на ті,що діють до 13.00 та після 13.00 год. Ці квитки водій має видавати на прохання пасажира», – додав Андрій Тимчина.

Також мешканців міста просять повідомляти про неналежну поведінку водіїв у маршрутах №1А,3,5 та 11, або про відмову видати трансферний квиток, за номером телефону – 264-12-02.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *