ОСТАННІ НОВИНИ

Львів затвердив Програму ремонту протипожежних систем

Львівський портал

|

Сьогодні, 30 вересня, на засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено «Програму ремонту протипожежних систем автоматики і димовидалення житлових будинків підвищеної поверховості на період 2012-2016 років».

У місті Львові знаходяться 52 житлових будинки з підвищеної поверховості з протипожежними системами автоматики і димовидалення, у тому числі 47 житлових будинків комунальної власності.

На сьогодні лише одна протипожежна система автоматики і димовидалення на вул. В. Чукаріна, 1-б (Сихівський район) знаходиться у робочому стані. Відповідно планується зробити капітальний ремонт протипожежних систем автоматики і димовидалення у 51 житловому будинку підвищеної поверховості.

«У результаті виконання цієї Програми має значно покращитися пожежна та техногенна безпека на об`єктах міста, стан оперативного реагування на виникнення пожеж у житлових будинках підвищеної поверховості, скоротиться середній час ліквідації пожеж, зменшиться ризик загибелі людей та розмір матеріальних збитків», – повідомив начальник управління житлового господарства Юрій Голець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *