ОСТАННІ НОВИНИ

В будинку на Кульпарківській відімкнули тепло за 315 тисяч боргу

Львівський портал

|

Будинок по вулиці Кульпарківській,139 сьогодні повністю відімкнули від теплопостачання за несплату заборгованості у розмірі 315 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

За словами Галини Пакулець, будинок по вул. Кульпарківська,139 (ТзОВ «Львівавтокомплектація») заборгував підприємству 315 тис. грн.

«Гаряче водопостачання цьому споживачу було припинено 29 березня. Рівень розрахунку критичний, останні надходження як оплата за послуги з теплопостачання були в травні місяці – 5 тис. грн., при нарахованих 13 тис. грн. та в червні надійшло 6 тис. грн. Більше надходжень не було. Зважаючи на необхідність вчасного розрахунку з газовиками, для вчасного початку опалювального сезону, будинок по вул. Кульпарківська,139 повністю відімкнули від теплопостачання», – розповіла начальник служби обліку і збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго»Галина Пакулець.

ТзОВ «Львівавтокомплектація» є одним з найбільших боржників ЛМКП «Львівтеплоенерго». Два будинки, які належать ТзОВ «Львівавтокомплектація» мають заборгованість 556 тис грн – вул. Наукова,16 – 241 тис грн, вул. Кульпарківська,139 – 315 тис грн.

Сьогодні заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 89,5 млн. грн. З них борг населення – 84,4 млн. грн.

Через заборгованість ЛМКП «Львівтеплоенерго» не подає гарячої води до 29 споживачів категорії населення, більшість яких була відключені від гарячого водопостачання ще весною, в час опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *