ОСТАННІ НОВИНИ

Понад триста пластунів взяли участь в «Осінньому рейді»

Львівський портал

|

Понад 300 пластунів взяли участь у всеукраїнських змаганнях з пішого мандрівництва «Осінній рейд», що відбувалися 24-25 вересня на території Львівської області. Про це інформує прес-служба Львівської станиці “Пласту”.

За даними прес-служби, команди стартували у с. Бориничі Жидачівського району Львівської області 24 вересня. Після реєстрації капітани команд отримали Контрольну картку, на якій були позначені контрольні пункти.

Цьогорічною легендою змагань були бої УПА. Кожен контрольний пункт був пов’язаний із певною подією: могили воїнів УПА, місця їх загибелі, криївки в скелях. На деяких точках учасники виконували певні завдання або відповідали на запитання. Питання були пов’язані з історією місцевості, де відбувались змагання. Також пластуни виявляли своє знання географії, надавали першу медичну допомогу.

Щодві години капітани команд повинні були повідомляти своє місце розташування. Щоб забезпечити безпеку та контроль учасників, на змаганнях існував велопатруль. Старші пластуни на велосипедах спостерігали за рухом команд на маршруті.

Фінішували учасники у Миколаєві Львівської області.

Після проходження маршруту змагань учасникам надали І-шу юнацьку категорію мандрівництва.

У змаганнях взяло участь близько півсотні команд. Мінімальний склад команди – 6 осіб. У кожній команді був повнолітній досвідчений провідник.

На змагання приїхали пластуни зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Чернівців, Бродів, Нижнього Березова, Зборова, Козової.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *