ОСТАННІ НОВИНИ

Вперше у Львові відбудеться Ярмарок можливостей для пенсіонерів

Львівський портал

|

Вперше у Львові 16 жовтня у подвір’ї Палацу мистецтв відбудеться Ярмарок можливостей для літніх людей. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На Ярмарку можливостей кожен з пенсіонерів зможе знайти собі цікаве заняття: поспілкуватися з однолітками, отримати юридичну консультацію, спробувати вид спорту, взяти участь у майстер-класах. Крім того, під час Ярмарку відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з різними програмами, роботою гуртків, громадських організацій, спілок і клубів, які проводять активну роботу зі старшими людьми.

«Часто літнім людям самотньо, вони не знають, як цікаво провести вільний час. Пенсіонери вважають, свій вік непридатним для  сучасного життя. Натомість, ми літній вік кожної людини називаємо «золотими» роками і запрошуємо на Ярмарок. У рамках підготовки до Ярмарку, 1 жовтня, до дня людей літнього віку відбудеться вечір відпочинку на площі Ринок, де пенсіонери зможуть потанцювати», – розповіла організатор Ярмарку можливостей для літніх людей Людмила Гришко.

На Ярмарку також безкоштовно розповсюджуватимуть довідник пенсіонера, у якому зібрана  вся необхідна інформація: корисні телефони, секції, спілки, гуртки, спортивні  клуби для літніх людей, контакти безкоштовних юридичних консультацій.

«Старші люди мають багато цікавих ідей і пропозицій. Для нас дуже важливо чути їхні думки. Коли ми допомагаємо старшим львів’янам організувати цікаве дозвілля, то це – лише перший крок. А наступний етап – це спільні обговорення потреб старших людей та можливостей соціального волонтерства», – розповіла керівник Самопомочі Наталя Міхнова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *