ОСТАННІ НОВИНИ

Платіні вимагає звернути більше уваги на питання безпеки на «Львів-арені»

Львівський портал

|

Під час інспекції будівництва об’єктів до Євро-2012 у Львові президент УЄФА Мішель Платіні звернув увагу на безпеку на стадіоні. Саме 15 листопада під час першого інспекційного матчу між збірними України та Австрії це питання буде стояти під номером один. Про це за підсумками візиту офіційної делегації розповів голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, – передає прес-служба ЛОДА.

Окрім того, М. Цимбалюк додав, що до ходу будівництва стадіону претензій майже немає і роботи ведуться чітко за графіками.
Під час закритої наради чітко проінформовано про те, що зроблено міською та обласної владою в рамках підготовки до Чемпіонату, зокрема про дотримання графіків будівництва, про розміщення уболівальників, глядачів та офіційної сім’ї УЄФА, про те, що до Трускавця потрібно не один, а декілька потягів.
Також голова облдержадміністрації повідомив про те, що під час наради обговорено діяльність офіційної фан-зони, яка буде розміщена у центрі Львова, а також – питання логістики, зокрема домовлено про те, що найближчим часом міська влада запустить декілька нових маршрутів у напрямку нового стадіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *