ОСТАННІ НОВИНИ

На львівській євроарені змонтували половину крісел

Львівський портал

|

Будівельники львівського євростадіону змонтували вже понад 16 тисяч глядацьких сидінь. На сьогодні крісла вже встановлені на південно-східній, східній і частково північній трибунах нижнього ярусу будівлі. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект).

«Також робітники вже змонтували сидіння на південній і східних трибунах верхнього ярусу», – розповів директор з будівництва стадіону ДП «Західінфрапроект» Володимир Карпяк.

За його словами, найближчими часом будівельники розпочнуть роботи з влаштування металоконструкцій на яких прикріплять два відео екрани.

Зазначимо, що перше крісло на львівській арені змонтували 29 липня цього року. Його випробував восьмирічний львів’янин, вболівальник київського «Динамо» та львівських «Карпат»,  Костик Святенький. Для участі в історичному моменті хлопчика запросив віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков, який того дня інспектував хід спорудження арени Львова.

Нагадаємо, крісла львівського стадіону будуть виконані в національних кольорах. Це будуть такі самі сидіння англійського виробництва, як і на НСК «Олімпійський».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *