ОСТАННІ НОВИНИ

Литвин прогнозує, що незабаром народ задушить депутатів в обіймах

Львівський портал

|

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин просить не ставити депутатів на перше місце у статтях про фінансування видатків.   

“Я прошу Кабінет Міністрів разом з бюджетним комітетом прибрати словам “народним депутатам України”, особливо там, де це не має до депутатів жодного відношення. Зокрема в питанні медицини”, – сказав він під час обговорення бюджету на 2012 рік.   

Литвин розповів, що у київській поліклініці №1 і №2 прикріплено 60 тисяч людей. Це і службовці, це і народні, і заслужені.   

“А на першому місці стоять народні депутати, а потім усі інші. І зрозуміло, що народ і так любить депутатів. А почитавши це готовий задушити їх в обіймах”, – каже Литвин.      

Нагадаємо, за даними газети “Дело”, у 2012 році медобслуговування нардепів і керівників органів влади, а також фінансування санаторно-курортних установ, де вони відпочивають, обійдеться в 460 млн. грн.   

При цьому, для порівняння, на санаторно-курортне лікування ветеранів війни, а також осіб, на яких поширюється дія законів “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про жертв нацистських переслідувань”, і інвалідів бюджет-2012 передбачає 107 млн. грн. – у 4 рази менше.       

ТСН      

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *