ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської міськради ознайомилися із роботою ТЕЦ-1 і ТЕЦ «Південна»

Львівський портал

|

Сьогодні депутати постійної комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку провели виїзне засідання на ЛМКП «Львівтеплоенерно», зокрема оглянули роботу ТЕЦ-1 та ТЕЦ «Південна». Депутатів супроводжував директор підприємства Степан Пакіж. Про це повідомили у прес-службі депутатів ЛМР.

Голова  постійної депутатської комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку Іван Гринда зазначив, що сьогоднішня поїздка була ознайомчою. «Ми прагнули довідатися, що відбувається на львівських ТЕЦ, які саме елементи потребують реконструкції та у які терміни. Керівник ЛКП був у нас на комісії та повідомляв про необхідність виділення коштів на ремонт теплопостачальних мереж, зокрема на ділянці від ТЕЦ-1 до вул. Стрийської. Оскільки ситуація із бюджетними коштами є складною, ми вирішили ознайомитися із роботою підприємства та пересвідчитися у потребі виділення коштів», – розповів І.Гринда.

Підприємство власними силами реконструювало три котли та інше обладнання, що свідчить про готовність підприємства до опалювального сезону. Обладнання підприємства та його інженерні мережі потребують проведення ремонтних робіт, аби забезпечити львів’ян теплом та довше втримувати матеріально-технічну базу підприємства у доброму стані.

«На сьогодні у Львові є загроза, що 26 будинків не зможуть отримати тепло, – повідомив депутат, — Кілька таких будинків є у Винниках».

За його словами, мешканці справно сплачують в ЖЕК, а Винниківська міська рада не перераховує гроші в «Теплоенерго». «Подібна ситуація з відомчими  будинками, зокрема автобусного заводу. Зважаючи на ситуацію з суттєвим збільшенням ціни на газ раджу утепляти вікна, двері та сходові клітки», – закликав Іван Гринда .

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *