ОСТАННІ НОВИНИ

Відбулася Урочиста академія з нагоди 155-ї річниці від дня народження Івана Франка

Львівський портал

|

У Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької  відбулася Урочиста академія з нагоди 155-ї річниці від дня народження Івана Франка. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

В Урочистій академії взяли участь заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Ольга Гузар, заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький, начальник управління культури облдержадміністрації Сергій Бурко, начальник управління міжнародного співробітництва Лев Захарчишин та ін.

У концертній програмі Урочистої академії прозвучали пісні на слова Івана Франка: «Вічний революціонер» у виконанні Заслуженої академічної капели «Трембіта»,  пролог із опери «Мойсей» у виконанні хору та оркестру Львівського національного академічного театру опери та балету імені С.Крушельницької, в’язанка українських народних пісень із записів Івана Франка в обробці Б. Борисенка у виконанні жіночого вокального ансамблю капели «Трембіта», «Веснянка» у виконанні Заслуженого танцю України «Юність» та ін.

Також у концертній програмі продекламовано поетичні твори Івана Франка, Дмитра Павличка та Володимира Сосюри акторами Національного академічного українського драматичного театру імені М.Заньковецької,  Драматичного театру імені Лесі Українки,  українського театру для дітей та юнацтва.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *