ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові навчатимуть сервісу обслуговування

Львівський портал

|

У Львові відбудеться Міжнародний український семінар по сервісу «Great Service 2011», який має на меті підвищення рівня сервісу у львівських закладах обслуговування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Він проходитиме 5-6 жовтня в «Леополіс-Хол», що знаходиться в «Опері Пасаж» (просп. Свободи, 27).

 «Львів з кожним роком відвідує все більше туристів і ця тенденція динамічно зростає. Крім того, проведення ЄВРО-2012 також вимагає покращення сервісу і гостинності в індустрії HORECA (готелі, ресторани, кафе). У жителів Львова з кожним роком зростають вимоги до рівня сервісу. Тому цей семінар є надзвичайно актуальним і важливим саме зараз», – зазначила організатор заходу Наталка Бардин.

Цей захід найбільше зможе зацікавити осіб, які займаються саме обслуговуванням та сервісом: власники бізнесу; керівників сервісних центрів, менеджерів з якісного обслуговування; працівників компаній індустрії HORECA, роздрібній торгівлі, туризму, прямого сервісу.

На семінарі будуть представлені ефективні моделі діяльності у сфері сервісу та надання послуг, які були впроваджені в різних країнах та показали свою результативність.

«Програма семінару побудована на практичних питаннях бізнесу та обговоренні реальних бізнес-ситуацій, інновацій, ідей та технологій», – розповіла Наталка Бардин.

Окрім того, в перервах між виступами учасники семінару зможуть особисто поспілкуватися з іншими учасниками, зав’язати нові партнерські та ділові стосунки, а також отримати консультацію професійного експерта.

Вартість дводенного семінару становить 800 грн. В оплату входить робота американської команди практикуючих менеджерів в кількості 9 осіб, роздаткові матеріали, подарунки для учасників, кава-перерви, обід, фуршет. Окрім того, передбачено ряд знижок. Для учасників попередніх семінарів знижка 20%; для членів ЕВА знижка 10%; для 3 осіб з однієї компанії 5%.

Семінар проводитиметься англійською мовою з перекладом на українську.

Довідка

Для того, щоб взяти участь в семінарі, необхідно зареєструватися, зателефонувавши за тел.: (050) 371-18-58 Наталка Бардин, або e-mail: [email protected].

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *