ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині триває багатонаціональне військове навчання «Джекал Стоун – 2011»

Львівський портал

|

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині, триває багатонаціональне навчання сил спеціальних операцій «Джекал Стоун – 2011». У ньому беруть участь підрозділи Збройних Сил України, Польщі, Угорщини та персонал збройних сил США. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Для високоповажних гостей учасники навчання продемонстрували амуніцію та екіпіровку своїх спецпідрозділів. Інструктори активно роз’яснювали присутнім можливості свого спорядження, обмінювалися досвідом з колегами-професіоналами.

Як пояснив начальник штабу навчання «Джекал Стоун-2011» полковник Володимир Кулагін, програмою навчання передбачено десантування різними методами як вдень, так і вночі, використання у повній мірі можливостей спецгруп.

 Крім цього максимально використовуватимуться нові спеціальні пристрої. Він наголосив, що, безперечно, цього не сталося б, як би ми не взаємодіяли із спецпідрозділами правоохоронних органів держави  та дослідницькими центрами. Також важливим є те, що українську сторону на навчанні представляють військовослужбовці з усіх спецпідрозділів України.

Багатонаціональне навчання «Джекал Стоун – 2011» триватиме до 28 вересня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *