ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Личаківську почали замощувати бруківкою

Львівський портал

|

Ремонт однієї з магістральних вулиць Львова – Личаківської, на завершенні. На сьогодні, на цій вулиці вже зведені всі інженерні мережі, замінено водопровідні та каналізаційні труби, влаштовано систему колекторів. Зараз там розпочинається укладання бруківки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За їхньою інформацією, на вулиці Личаківській майже завершено влаштування піщаної подушки, на 50% влаштовано щебеневу подушку. Минулого тижня розпочались роботи з бетонування вулиці, і зараз бетонна основа влаштована на 30%. Цього тижня почались роботи заключного етапу – влаштування бруківки. На сьогодні укладено близько 100 кв. м. бруківки.

«Місяць тому на вулиці Личаківській був котлован та роботи з водопостачання. Динаміка міняється в позитивну сторону. Сьогодні вже частково забетонована дорога, прокладені на початку трамвайні плити, йде брукування. Ми чітко йдемо за графіком. Надіємось, якщо не підведуть погодні умови, ввести в експлуатацію цю частину по вулиці Личаківській швидше, ніж це заплановано – до 31 жовтня. Є оптимізм в підрядників, щоб цей термін пришвидшити хоча б до середини жовтня», – повідомив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, найскладніше у ремонтуванні вулиці – заміна інженерних мереж. «Головне, що закінчено роботи з заміни інженерних мереж, бо це є складний і довготривалий етап. Зараз ми влаштовуємо піщану подушку по всій довжині вулиці, влаштовуємо дренажну систему, потім накриваємо піщану основу спеціальною сіткою, що не дає піску змішуватись з щебенем, далі влаштовуємо щебеневу подушку, далі формуємо бетонну основу і вже на бетон викладаємо бруківку», – зазначив він. 

Закінчення робіт з ремонтування вулиці Личаківської планується до 31 жовтня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *