ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ шукатиме терористів серед волонтерів та журналістів

Львівський портал

|

Фахівці Служби безпеки України перевірятимуть учасників та офіційних гостей чемпіонату, перш ніж дозволити акредитацію й допуск на об’єкти турніру під час Євро-2012. Про це інформаційному центру «Україна-2012» повідомив перший заступник голови Служби безпеки України Володимир Хімей.

«Одним із завдань служби є акредитація учасників та офіційних гостей чемпіонату. Ми працюватимемо із стюардами, представниками приватних компаній, які залучатимуться для охорони гостей УЄФА, журналістами та іншими, хто матиме офіційний пропуск на об’єкти турніру», – сказав він.

Всіх цих людей СБУ перевірить, з метою виявлення серед них потенційних зловмисників. У разі отримання такої інформації, особи будуть позбавлені допуску на офіційні об’єкти, повідомив перший заступник голови служби.

Як зазначив Володимир Хімей, основна задача СБУ на стадіонах – не допустити скоєння терактів шляхом використання вибухівки, зброї. Фахівці відомства будуть знаходитися у «контрол-румі» разом із представниками міліції, МНС, медиками та іншими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *