ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники працюватимуть на польській стороні добу

Львівський портал

|

У міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська–Гребенне» у рамках підготовки до Євро-2012 сьогодні розпочався практичний міждержавний тренінг щодо спільного оформлення транспортних засобів та осіб. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Українські прикордонники здійснюватимуть свої функції протягом доби на польській  стороні, де їм були виділені робочі місця. Все це виконується у рамках підписаної сьогодні у пункті пропуску «Рава-Руська–Гребенне». Концепції українсько – польських практичних навчань здійснення прикордонного та митного контролю українськими та митними службами в автомобільному русі у зв’язку із організацією чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Також, заплановано подібні тренінги у пунктах пропуску Шегині–Медика (3-4 жовтня), Дорохуськ–Ягодин (6-7 жовтня), Краківець–Корчова (11-12 жовтня).

Як зауважили присутні представники прикордонних та митних служб України та Польщі, під час спільного контролю значно зменшились черги з обох сторін, завдяки спільній взаємодії обох сторін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *