ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура знайшла корупціонера у сільраді

Львівський портал

|

У рамках державної боротьби з корупцією виявлено корупціонера у Миколаївському районі Львівської області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. Порушення вимог ч. І ст.6 Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» при здійсненні правозахисної діяльності виявлені Миколаївським міжрайонним прокурором. Перевіркою встановлено, що правопорушник, перебуваючи на посаді сільського голови, всупереч вимогам чинного законодавства, одноособово видав незаконне розпорядження про встановлення собі надбавки 15% до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг за вислугу років, внаслідок чого порушив чинну процедуру.

У зв’язку з цим, Миколаївським міжрайонним прокурором складено протокол відносно згаданого сільського голови про вчинення адміністративного корупційного правопорушення за ч.І ст. 172-2 КУпАП ( порушення обмежень щодо використання службового становища).

Постановою Миколаївського районного суду службовця визнано винним за ч.І ст.6 Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» та застосовано до нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу, з конфіскацією незаконно одержаної неправомірної вигоди матеріального характеру.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *