ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представили книгу, присвячену Євро-2012

Львівський портал

|

Сьогодні, 16 вересня, у Львові відбулась презентація книжки «Усе про футбол», присвячена проведенню в Україні Євро-2012. Видання представили в межах XVIII Форуму видавців у Львові, який проходить з 14 до 18 вересня цього року.

Книга «Усе про футбол» розповідає про історію футболу і чемпіонатів, найвідоміших гравців світу, розкриває таємниці тактики гри, а також курйози футбольного життя. Молодий харківський автор Андрій Лесик вважає, що Євро дарує українцям унікальну нагоду змінити своє ставлення до життя, відкрити нові перспективи для розвитку країни.

«Україна пройшла довгий шлях до того, щоб провести чемпіонат європейського рівня. Для того, щоб провести турнір, Україна вже бореться, загартовує свій характер, змінюється, реформується і потроху виграє. Тепер, на завершальній стадії підготовки, можемо з гордістю дивитися на приймаючі міста. Я переконаний, що проведемо свято футболу яскраво і видовищно. Більше того, завдяки Євро українці подивляться на себе іншими очима і навчаться цінувати себе, свою країну», – заявив автор в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012».

На думку Андрія Лесика, книга, що пропагує футбол, чемпіонати, Євро-2012, допоможе відкрити для себе світ спорту і перемог передовсім українським дітям. «Коли я був 10-літнім хлопчиком, батько мені подарував книжку Валерія Лобановського «Футбол на все життя». Я перечитував її безліч разів, тому що книга справді змінила моє життя. Вона привила у мене не тільки любов до футболу, але й бажання перемагати, добиватись мети в житті», – вважає він. Сьогодні Андрій Лесик розвиває юнацький футбол і сам грає за своє рідне місто Харків. Спорт – це життя в мініатюрі. На полі ми докладаємо максимум зусиль для перемоги, у житті ми також щоденно боремось за наші мрії. Чим більше труднощів ми пройдемо на своєму шляху, чим тернистішим буде шлях, тим солодшим буде смак перемоги», – каже автор футбольної книги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *