ОСТАННІ НОВИНИ

Добкіну хочеться повертатись до Львова

Львівський портал

|

Львів та Харків налагоджують тісну співпрацю. Відтак, протягом двох днів, п’ятниці – суботи у Харкові тривають перші Дні Львова у Харкові. В рамках відкриття Днів Львова від львів’ян харків’янам було передано лева. Звати Лева – «Той, що дуже хоче спати або піжама по-львівськи :)». 

Відкриття відбулось за участю голови Харківської Обласної державної адміністрації Михайла Добкіна, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Львів – це місто, куди хочеться повертатись. Не випадкового його називають українським Парижем. У західного міста Львова і східного Харкова багато спільних рис. Обидва міста є потужними промисловими, науковими, освітніми і культурними центрами України. Львів визнано культурною столицею України, а Харків був її першою столицею. Роль приймаючих міст чемпіонату Європи з футболу 2012 року нас об’єднала і наклала особливу відповідальність. Ми представляємо Україну. Від вражень про Львів і Харків залежить сприйняття України зарубіжними гостями чемпіонату», – зауважив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *