ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський євростадіон зможе заробляти на футбольних іграх та концертах

Львівський портал

|

  Львівська арена зможе заробляти на своє утримання в найближчому майбутньому. У цьому переконаний директор з експлуатаційних питань стадіону Олексій Жуковін. Операційний керівник зазначив, що вже зараз розроблений бізнес-план, з урахуванням досвіду провідних арен Європи, з якого зрозуміло, що витрати на утримання арени можна окупити.

«Арена буде заробляти від проведення різноманітних заходів – футбольних матчів, концертів, фестивалів, тощо. Також кошти будуть надходити від здачі в оренду комерційних площ», – каже О. Жуковін.

Він додає, що наразі тривають перемовини з керівництвом футбольного клубу «Карпати» щодо проведення на арені футбольних матчів. «У разі позитивного завершення переговорів ми зможемо провести мінімум 15 ігор. Також ми сподіваємося, що футбольний клуб  потрапить до Єврокубків наступного сезону. Щодо концертів – є велике бажання організувати якнайбільше, але з урахуванням вимог догляду за газоном, ми плануємо 2-3 масштабних шоу на рік. Інші заходи будуть проводитись на прилеглій території», – розповів директор з експлуатаційних питань львівського євростадіону.

Як наголосив О.Жуковін, операційна команда знає, як зробити арену розважальним, спортивним та культурним центром міста. «Окрім матчів, концертів та інших заходів буде постійно працювати конференц-сервіс, фан-кафе, магазин та музей ФК «Карпати», а також ресторан, у якого є усі передумови стати найпрестижнішим банкетним залом Львова», – резюмував операційний керівник.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *