ОСТАННІ НОВИНИ

«Концерн Галнафтогаз» - одна з найдинамічніших компаній Центральної і Східної Європи

|

«Концерн Галнафтогаз» посів 226 місце в дослідженні «Топ-500 найбільших компаній Центральної і Східної Європи», оприлюдненому 8 вересня міжнародною консалтинговою компанією Deloitte. Порівняно з попереднім рейтингом Концерн піднявся у ньому на 114 сходинок, що дозволило йому увійти у двадцятку найбільш динамічних компаній регіону.

Дохід від реалізації, який отримав у 2010 р. «Концерн Галнафтогаз», компанія Deloitte оцінила у 821 млн євро. «Прибуток ПАТ «Галнафтогаз» збільшилися удвічі у 2010 р. за рахунок успішного росту обсягів збуту і скорочення видатків, – сказано у коментарі Deloitte до рейтингу. – Публічно оголошеною стратегічною метою компанії є зміцнення своєї позиції у трійці провідних АЗС-операторів країни за рахунок поліпшення ефективності і якості основної продукції, послуг і сервісу».

Усього в цьогорічному «Топ-500» представлено 43 українські компанії. З-поміж них «Концерн Галнафтогаз» перебуває на 21 місці. 

За словами керуючого директора Deloitte в Україні Володимира Вахта, в Україні кількість компаній, що торік продемонстрували ріст, є значно більшою, ніж в інших державах (усього дослідження охоплювало економіки 18 країн), й у перші місяці 2011 р. ця тенденція продовжується. У першому кварталі Україна опинилася в першій трійці держав, де бізнес розвивався найдинамічніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *