ОСТАННІ НОВИНИ

За рахунок сплачених боргів встановлюють нові енергоощадні вікна

Львівський портал

|

У будинках, де мешканці Львова сплатили комунальні борги на 100%,  встановлюють нові енергоощадні вікна, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Наприклад, у будинку № 102 на проспекті Червоної Калини всі вікна на сходовій клітці замінили на пластикові.

«Вчора пластикові вікна були встановлені у двох під’їздах будинку на проспекті Червоної Калини,102. Вікна були встановлені за кошти, які ЛКП акумулювало з квартирної плати мешканців», – повідомив начальник відділу житлового господарства Микола Павлеса.

Фірма – підрядник дала гарантію на встановлені вікна на 5 років.

«У будинку №102 на проспекті Червоної Калини мешканці погасили борги за житлово-комунальні послуги, а також вчасно та в повному обсязі заплатили за послуги у липні. ЛКП акумулювало кошти від квартирної плати  і в серпні ми прийняли таке рішення встановити пластикові вікна у 2-х під’їздах будинку. Всього було встановлено 18 вікон, коштувало це 21 тис. гривень. Наступний будинок, який претендує на встановлення енергоощадних вікон – проспект Червоної Калини, 135. Там зараз немає боргів за комунальні послуги і ми сподіваємось, що мешканці будинку вчасно та в повному обсязі розрахуються за послуги ЖКГ надані в серпні», – повідомила директор ЛКП «Під Зуброю» Леся Гапонюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *