ОСТАННІ НОВИНИ

У рамках проекту «Львівська копанка» пройде турнір з міні-футболу

Львівський портал

|

З 7 по 9 вересня у Львові проходитиме турнір з міні-футболу, приурочений до Дня фізичної культури та спорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Організатор турніру – УДЮМК Сихівського району Львова. Місце проведення – Спортивний майданчик ЗСШ №84, що на вул. Зубрівській, 30. В змаганнях братимуть участь діти 1997-1998 та 1999-2000 років народження.

Метою проведення турніру є популяризація міні-футболу та пропагування здорового способу життя, відволікання дітей від негативного впливу вуличного середовища, зменшуючи таким чином кількість осіб, схильних до правопорушень, виховання силових і вольових якостей дітей, підвищення спортивної майстерності, турбота про здоров’я дітей, організація змістовного проведення дозвілля дітей, підлітків та молоді Львова, залучення дітей до регулярних вправлянь з фізичної культури та спорту, налагодження товариських стосунків між юними футболістами.

«Для учасників команд ці змагання стануть першою відповідальною пробою сил. Тим пам’ятнішими будуть голи, набрані очки та трофеї, здобуті на турнірі, адже ці діти в майбутньому можуть стати гідними представниками нашого міста у великому футболі та у футзалі», – каже начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Наталка Федорович.

Довідка

Слово «ко́панка» (скорочення від «ко́паний м`яч», від «ко́пати», в значенні «бити ногами»), староукраїнська назва футболу , вживана на Західній Україні на початку 20 століття.

Спорт у Львові має давню історію: у місті відбулися перший в Україні футбольний матч (1894р.).

Контактна особа: Володимир Холявінський, директор УДЮМК Сихівського району, тел: 221-81-80.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *