ОСТАННІ НОВИНИ

У серпні з Львівщини вивезли понад 100 тонн пестицидів

Львівський портал

|

Протягом серпня цього року з Львівської області вивезли 106 тонн пестицидів і тари від них. Це загалом 20% від загальної кількості агрохімікатів на території області (494 тонни). Про це повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

Зараз розпочалось вивезення непридатних для використання пестицидів з колишніх складів ВАТ «Сільгоспхімія» (селище Гніздичів Жидачівського району Львівської області). Далі планується вивезення зі Стрийського, Миколаївського, Дрогобицького районів. Перезатарення на всіх складах області здійснено у повному обсязі, а в звільнених складських приміщеннях проводиться знезараження.

Процес ліквідації непридатних до використання пестицидів координує спеціально створена комісія, головою якої є в. о. начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Довідка

З серпня 2011 року компанією «S.I. Group Consort Ltd» розпочато роботи із забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення та знешкодження непридатних до використання пестицидів і тари від них в Буському, Бродівському, Городоцькому, Дрогобицькому, Жидачівському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Сколівському, Сокальському, Старосамбірському, Стрийському районах Львівської області та у Львові згідно договору з Міністерством екології та природних ресурсів України про надання послуг із видалення твердих відходів.

Для виконання вищезазначених робіт на території України компанія «S.I. Group Consort Ltd» залучає до виконання послуг з збирання, перевезення, зберігання, непридатних до використання пестицидів, агрохімікатів та тари від них ТзОВ «СІ БУД СІСТЕМ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *