ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові навчатимуть ефективному енерговикористанню

Львівський портал

|

Завтра, 7 вересня, у Львові розпочинається семінар-тренінг по проекту «Підтримка органів місцевого самоврядування Львівщини у виробленні та запровадженні політики ефективного використання енергії, отриманої з відновлювальних джерел». Він триватиме 3 дні в готелі «Супутник» (вул. Кн. Ольги, 116). Даний тренінг-семінар відбуватиметься вже вдруге, інформує прес-служба Львівської міськради.

Серед питань, що розглядатимуться на семінарі-тренінгу – досвід країн ЄС в галузі використання відновлювальних джерел енергії, біогаз як джерело відновлювальної енергії, системи каналізування та очистки стоків, питання санітарії місцевості.

Організаторами тренінгу-семінару виступають: з української сторони – Львівське регіональне відділення Асоціації міст України, Спілка громад «Енергоощадні міста», КП «Адміністративно-технічне управління» та відділ енергоменеджменту Львівської міської ради. З польської сторони – «Агенція регіонального розвитку міста Кошалін» (www.farr.com.pl ) та ТзОВ «EKSPERT-SITR».

Учасниками тренінгу–семінару будуть представники органів місцевого самоврядування з цілої України, а також представники з районних рад та адміністрацій Львівщини, представники різних регіональних відділень Асоціації міст України.

Тренінг-семінар проводиться за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *