ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом підробки диплома Огури

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом підробки диплома про вищу освіту на ім’я екс-начальника управління освіти Львівської міськради Володимира Огури. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

З’ясовано, що посадовець не закінчував у 1998 році навчання у Львівському державному університеті ім.І.Франка за спеціальністю «Фінанси і кредит» та не отримував диплом цього навчального закладу.
За фактом підроблення зазначеного документа порушено кримінальну справу, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 358 КК України (підроблення документів). Проведення досудового слідства у цій справі доручено слідчому відділу Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області. Хід розслідування у справі перебуває на контролі прокуратури Львова.

Нагадаємо, наприкінці серпня лідер фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський оприлюднив дані про те, що диплом про вищу освіту начальника управління освіти Львівської міськради Володимира Огуру підроблений. Відтак було скликано комісію для з’ясування обставин, а самого Огуру відсторонили від виконання обов’язків. За кілька днів комісія дійшла висновку, що представлений Огурою диплом про закінчення ЛНУ імені Франка  цей виш не видавав і матеріали було передано в правоохоронні органи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *