ОСТАННІ НОВИНИ

«Онур» через брак фінансування припинив ремонтувати вулиці Зелену та Сяйво

Львівський портал

|

Через відсутність фінансування компанія «Онур» призупинила ремонтні роботи на вулицях Зеленій та Сяйво. Про це сьогодні на брифінгу повідомив керівник проекту «Розвиток дорожньої інфраструктури України» компанії «Онур» Февзі Айранджиоглу.

Також він зазначив, що через заборгованість міста генпідрядник не міг вчасно й в повному обсязі закупити матеріали, необхідні для ремонту вулиць.

Щоправда він пообіцяв, що вже завтра вулиці Зелену та Сяйво будуть асфальтувати.

«Через фінансові питання, на жаль, довелося зупинити роботи на вул.Зеленій та на вул.Сяйво. Завтра плануємо відновити ці роботи, оскільки дорожня основа там уже готова і можна класти асфальт, але через фінансові труднощі ми не могли виконувати ці роботи. Тож від завтра плануємо класти асфальт, щоб відкрити ці смуги для руху і це розв’яже транспорті питання. Також ми зупинили верхню частину вул. Городоцької, оскільки у нас не було достатньо коштів, щоб виконувати ці роботи», – зазначив Февзі Айранджиоглу.

Окрім того, він розповів, що були проблеми із проплатами від ЄБРР.

«Ми почали роботи давно, а перший транш від Європейського банку реконструкції та розвитку отримали лише два дні тому», – сказав Февзі Айранджиоглу.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що кошти на ремонти львівських доріг, обіцяні  віце-прем’єр-міністром Борисом Колесніковим, надійдуть уже незабаром.

«На сьогодні є питання по коштах. Вчора був візит віце-прем’єр-міністра і я дякую йому за те, що він тримає слово. Я переконаний, що всі кошти вчасно поступлять. Сьогодні є засідання уряду, на якому розглядають питання фінансування доріг. І ми плануємо в першій декаді вересня отримати кошти. Адже підрядники ну мільйон-два-три, але не 250 мільйонів… (чекатимуть – ред..) Основне, що ми роботи робимо», – зазначив мер Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *