ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського міліціонера, який після ДТП погрожував пістолетом – звільнено

Львівський портал

|

Працівника міліції, учасника ДТП у Львові на вулиці Зеленій, звільнили з правоохоронних органів. Про це повідомив заступник начальника ГУ МВС у Львівській області Михайло Курочка.

Щодо кримінальної справи за фактом оголення працівником МВС табельної зброї, то М. Курочка зазначив, що його розглядатиме прокуратура в разі наявності достатніх доказів.

А щодо нанесення тілесних ушкоджень водію автомобіля «Volkswagen Transporter», то заступник начальника ГУ МВС у Львівській області зазначив, що кримінальну справу порушують, коли нанесені тілесні ушкодження середньої тяжкості і вище.

Нагадаємо, що 23 серпня у Львові на вулиці Зеленій сталося ДТП за участі автомобіля Залізничного райвідділу міліції та мікроавтобуса «Volkswagen Transporter». У результаті зіткнення із тілесними ушкодженнями до лікарні госпіталізували дівчинку – пасажира міліцейського авто.

Як стверджують свідки події, а також жінка, яка перебувала в мікроавтобусі на пасажирському місці, автомобіль міліції на великій швидкості їхав по вулиці Зеленій вниз і потім почав виконувати обгін і зіткнувся із мікроавтобусом, який їхав по Зеленій вгору. Після цього, за свідченням очевидців і учасниці ДТП, сержант, який перебував за кермом авто і виказував ознаки сильного алкогольного сп’яніння вийшов з авто, дістав зброю і почав погрожувати водієві і пасажиру мікроавтобуса.

Відзначимо, що водій міліцейського авто у супроводі людини в цивільному поїхав здавати кров на вміст алкоголю.

Друга Смуга

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *