ОСТАННІ НОВИНИ

На Ярмарку спорту представлять близько 50 видів спорту

Львівський портал

|

У Львові 8 вересня стартує Ярмарок спорту – масштабна акція, яка спрямована на промоцію ведення здорового способу життя, фізичної активності та спорту серед дітей та молоді міста. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

На Ярмарку будуть представлені близько 50 видів спорту: і традиційних, і сучасних. Серед них – танці, футбол, міні-футбол, регбі, флорбол, карате, дзюдо, айкідо, айкібудзюцю, тхеквондо, гунфу, кік-боксинг, канку, о-спорт (змішані єдиноборства), стрільба з лука, фехтування, лижний спорт, волейбол, бадмінтон, спідмінтон, велоспорт, плавання, шахи, легка та важка атлетика, гімнастика, бокс, рукопаш-гопак, шейпінг, йога, східні єдиноборства, Джет Кун До, п’ятиборство, пейнтбол, веслування та інші.

«Ярмарок спорту – це не змагання, це велика презентація батькам та дітям спортивних можливостей у Львові. Відвідувачі не лише зможуть подивитися на найкращі виступи вихованців секцій з різних видів спорту, а й відразу спробувати виконати танцювальні рухи, пограти у регбі чи бадмінтон, вивчити прості бойові прийоми. Адже усі учасники Ярмарку проводитимуть майстер-класи, а всі охочі зможуть взяти в них участь. Саме тому девіз цьогорічного Ярмарку спорту ― «Прийди й спробуй», ― зазначив Володимир Шнайдер, керівник управління внутрішньої політики.

Учасники Ярмарку проводитимуть показові виступи ти майстер-класи на центральному майданчику в спорткомплексі «Динамо», а також на території парку культури ім. Б. Хмельницького.

У приміщенні спортивного комплексу «Динамо» кожна спортивна федерація представлятиме свій вид спорту в спеціальних боксах. Тут можна буде ознайомитися з діяльністю спортивних клубів, поспілкуватися з керівниками та тренерами, отримати буклети чи флаєри з інформацією про спортивні секції та осередки.

Ярмарок спорту відбуватиметься 8-10 вересня у спортивному комплексі «Динамо» (вул. Вітовського, 53) та на території Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *