ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські слухання підтримали нову транспортну схему Львова

Львівський портал

|

Учора, 19 серпня у Львові пройшли громадські слухання проекту рішення «Про затвердження нової мережі маршрутів транспорту загального користування Львова», повідомляє прес-служба Львівської міськради.

За словами начальника відділу громадського партнерства Юрія Лукашевського участь у громадських слуханнях взяли понад 150 осіб.

Як зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус, громадські слухання пройшли успішно. «Було дуже багато людей. Було кілька слушних точкових пропозиції, які ми обов’язково візьмемо до уваги. Але, як видно зі слухань, люди оцінили переваги нової транспортної схеми і люди дійсно хочуть позитивних змін у цій сфері. Ми ще врахуємо сьогоднішні пропозиції а також опрацюємо звернення, які надходять до нас щодо нової маршрутної мережі. Зокрема, маємо звернення від мешканців Брюховичів та Левандівки», – розповів Андрій Білоус.

Далі рішення про нову маршрутну мережу винесуть на розгляд виконавчого комітету. За словами Андрія Білоуса, найімовірніше, виконком розглядатиме це рішення на початку вересня.

Нагадаємо, з 15 серпня у Львові запрацювали 4 радіальні автобусні маршрути та введено у дію проїзні трансферні квитки, що є першим етапом реалізації нової схеми руху громадського транспорту у місті. Крім того, з 17 серпня трансферний квиток діє ще в одному автобусному маршруті №1а зі сполученням Грибовичі – Львів (Галицьке Перехрестя).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *