ОСТАННІ НОВИНИ

Вартість реєстраційних послуг ДАІ суттєво знизять

Львівський портал

|

Вартість реєстраційних послуг, що надаються ДАІ, буде істотно скорочена. Про це на брифінгу висловила перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова, передає кореспондент РБК-Україна.
“Президентом ініційована масштабна перебудова та реформування у сфері автомобільних перевезень. Я тут мова веду, насамперед, про закон щодо скасування технічного огляду транспортних засобів. Крім цього планується, що найближчим часом необхідно суттєво скоротити вартість реєстраційних послуг, які надаються органами Державтоінспекції”, – сказала Акімова.
Вона додала, що доручення Президента щодо реалізації в Києві пілотного проекту буде виконано з використанням грузинського досвіду.
“Президент ініціює використання цього (грузинського) досвіду в Україну, і Київ, як місто, який виявився найбільше готовий до практичної реалізації цього питання, буде служити базової пілотної майданчиком”, – сказала Акімова.
Нагадаємо, сьогодні Президент доручив забезпечити фінансування пілотного проекту зі створення центру Державної автомобільної інспекції МВС з надання послуг, пов`язаних з використанням автотранспортних засобів.
Для цього, на думку глави держави, необхідно розробити та затвердити план заходів щодо реалізації пілотного проекту зі створення зазначеного центру з надання послуг; виділити земельну ділянку в Києві для розміщення даного центру; створити офіційний веб-сайт центру з надання послуг, на якому необхідно розмістити докладну інформацію про перелік послуг і порядок їх надання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *