ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» ліквідувало підвальну котельню

Львівський портал

|

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» тривають роботи з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону. Велика увага приділяється проблемним об’єктам, зокрема котельням, отриманих на баланс від Львівської залізниці. Зокрема, готуючись до нового сезону 2011-2012р, для якісного забезпечення тепловою енергією споживачів, ліквідовано підвальну котельню на вул. Івасюка,19, а споживачів даної котельні обслуговуватиме нове джерело теплопостачання. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ця котельня обслуговувала 4 будинки на вул. Івасюка,14,19, Зеленій,73, Дніпровській,13. Зараз їх переключаємо до нової модернізованої котельні на вул. Братуня,9. Однак, для того, щоб мати змогу підключити ці будинки до іншої котельні, ремонтні бригади Личаківського району теплових мереж проклали 130 м нової теплотраси. Труби встановлювали попередньо ізольовані», – зазначив Володимир Штейбарт.

«Підвальну котельню ми отримали на обслуговування в жахливому стані. В час опалювального сезону нашим працівникам доводилося ночувати на цій котельні для того, щоб не було аварійних ситуацій. Котельня побудована приблизно 40-45 років тому. Котли, які було встановлені, давно відпрацювали свої можливості, а запчастин для ремонту не було, позаяк котли старого випуску» – розповів начальник Личаківського РТМ Юрій Солярський.

За словами Володимира Штейбарта, на балансі підприємства знаходиться 28 підвальних котелень. «Практично на усіх вже проведено ремонтні роботи і до опалювального сезону вони будуть якісно підготовлені», – зауважив Володимир Штейбарт.

Зокрема, як зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», рівень готовності підприємства до опалювального сезону складає 70%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *