ОСТАННІ НОВИНИ

Постраждалі інвестори в житлове будівництво обговорять проблеми у Львові

Львівський портал

|

Завтра у приміщенні Львівського інституту менеджменту ВГО «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам» проведе круглий стіл на тему: «Інвестування у будівництво житла – діалог заради розвитку». Про це йдеться в повідомленні асоціації.

Як зазначають організатори, під час дискусії учасники круглого столу виявлять головні проблеми, що перешкоджають розвитку приватного інвестування у житлове будівництво. Також вони обговорять варіанти вирішення головних суперечностей у завершенні будівництва й визначать вектори подальшої спільної діяльності влади, забудовників й інвесторів.

На порядку денному також висвітлення схем фінансування житлового будівництва (оцінка, перспективи розвитку і завершення будівництва), проблем розвитку приватного інвестування. Крім того, учасники заходу, зокрема компанії-забудовники, обговорять можливість співпраці забудовників і ЖБК, спробують знайти шляхи залучення додаткових інвестицій для закінчення проблемного будівництва.

Очікується, що в круглому столі візьмуть участь заступник начальника Головного управління з питань Євро-2012, містобудування та будівництва м. Львова Ярослав Гутовський, провідний спеціаліст Львівського офісу «Асоціації допомоги постраждалим інвесторам» Богдан Породко,  директор «Асоціації допомоги постраждалим інвесторам» Тетяна Яковенко та президент «Асоціації допомоги постраждалим інвесторам» Олексій Гончарук.

Також до участі запрошено представників ініціативних груп інвесторів, компаній-забудовників та фінансових інститутів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *