ОСТАННІ НОВИНИ

Глава УГКЦ теж просить звільнити Тимошенко

Львівський портал

|

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) звернувся до судді Родіона Кірєєва з проханням про зміну міри запобіжного заходу для Юлії Тимошенко, повідомляє департамент інформації УГКЦ.
«Не бажаючи впливати на рішення суду, все ж хочу звернути Вашу увагу на те, що Тимошенко Ю.В. належить до чільних державних та політичних діячів сучасної України, тому застосування щодо неї такого жорсткого заходу викликає значну суспільну напругу та поглиблення існуючих поділів», ? написав Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, у листі до судді Кірєєва Р.В. Звернувся Блаженніший Святослав до судді, щоб висловити тривогу значної частини вірних у зв язку з арештом Юлії Володимирівни Тимошенко.
На переконання Предстоятеля УГКЦ, арешт Юлії Тимошенко формує негативний міжнародний імідж України, як держави з вибірковим правосуддям.
«Прохаємо Вас про зміну щодо неї міри запобіжного заходу на не пов язану із взяттям під варту», ? висловив своє прохання Блаженніший Святослав.
При цьому він побажав судді Кірєєву «Божої допомоги у встановленні істини та справедливості, єдиної для всіх громадян України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *