ОСТАННІ НОВИНИ

Суркіс звільнив працівника, який зірвав банер з Бандерою на матчі «Динамо»-«Карпати»

Львівський портал

|

Керівництво київського «Динамо»  звільняє 44-річного водія клубу Андрія Саламатова, який під час футбольного матчу «Динамо»-«Карпати» зірвав у гостьовому секторі банер з зображенням Степана Бандери. Нагадаємо, за це його побили фанати обох команд. Чоловік був терміново доставлений в лікарню.
«Я знаходився в клініці «Борис», де вирішувалося питання про мою госпіталізації, коли мені подзвонили з офісу служби охорони ФК «Динамо» і повідомили, що Ігор Суркіс наказав мене звільнити, – повідомив Саламатов. – Мотивували звільнення моїми самовільними діями. Після мене попросили написати заяву про звільнення за власним бажанням. Я відмовився. Зараз перебуваю на лікарняному. Діагноз – струс мозку, розрив зв`язок плечового суглоба, чисельні гематоми. Мені накладено гіпс».
За словами Саламатова, він знаходився на матчі в ролі стюарда. На 60-й хвилині матчу він попередив львівських вболівальників про неприпустимість використання на спортивних заходах прапорів із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича.
«Я їх попередив згідно з пунктом 4.5 правил поведінки вболівальників на стадіоні, затверджених Президією ФФУ, і передбачають заборону на використання політичної пропаганди. Реакції не було, у відповідь мені нахамили», – пояснив Саламатов.
Надалі Саламатов прийняв одноосібне рішення прибрати вищезазначені банери.
«На 65-й хвилині матчу я спустився вниз і зірвав прапор із зображенням Бандери, – пояснив він. – На бігову доріжку до мене підскочили п`ятеро львівських фанів, але бійки між нами не сталося. Я сказав, мовляв, що попереджав, і пройшов повз них. Удар отримав від фанатів «Динамо», три десятка яких вистрибнули з 20-го сектора ультрас. Як мене били – не пам`ятаю, оскільки втратив свідомість».
Представники правоохоронних органів, яких, згідно з протоколом, на стадіоні було 750 чоловік, спокійно спостерігали за груповим побиттям. Не виявилося поруч і співробітників безпеки стадіону, яких на матчі перебувало 170 осіб.
Як стало відомо, події, які сталися під час матчу «Динамо» – «Карпати», стануть предметом розгляду на черговому засіданні Дисциплінарного комітету української Прем`єр-Ліги, яке відбудеться 11 серпня.

Новий регіон

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *