ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили можливості співпраці з Королівством Швеції

Львівський портал

|

Сьогодні, 8 серпня, відбулась робоча зустріч Надзвичайного та Повноважного посла Швеції в Україні Стефана Гуллгрена  з представниками Львівської міської ради. Зокрема, на зустрічі були присутні перший заступник міського голови Олег Синютка, заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів та начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій Сергій Краль, інформує прес-служба ЛМР.

Під час зустрічі Стефан Гуллгрен висловив задоволення від співпраці з містом як в культурній, так і у виробничій сфері. І наголосив на тому, що Королівство Швеції планує  продовжувати та поглиблювати співпрацю зі Львовом.  Зокрема, були визначені основні напрямки роботи  у сфері енергозбереження, інформаційних технологій, виробництва та культури. 

У рамках подальшої співпраці готується бізнес-місія шведських підприємців, які шукатимуть партнерів для співпраці та вивчатимуть інвестиційний клімат міста. Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Швеція відзначив Львів як місто, що має високий інвестиційний потенціал завдяки великій кількості освічених молодих кадрів.

Довідка

Стефан Гуллгрен – з 2009 року Надзвичайний та Повноважний посол Королівства Швеція в Україні. До того, з 2003 по 2009 рр. очолював відділ економіки та торгівлі Посольства Швеції в Російській Федерації. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *