ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться VII Свято Хліба

Львівський портал

|

Цього року всі, хто 21 серпня відвідає Музей народної архітектури та побуту (вул. Чернеча гора, 1), матимуть змогу знову скуштувати смачний хлібом та хлібобулочні вироби. Адже саме тут відбуватиметься вже традиційне Свято Хліба. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Цьогорічне свято пройде всьоме. З кожним роком пекарі та кондитери намагаються приємно здивувати всіх відвідувачів своєю кулінарною майстерністю.

«Вже всьоме Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області  запрошує всіх прийти на Свято Хліба, яке відбудеться 21 серпня. Ми обіцяємо, що цьогорічні святкування подарують всім відвідувачам безліч позитивних вражень. Адже за шість років це смачне свято вже стало традиційним і з кожним роком все більш популярним у Львові, в області та за її межами. Щороку погода сприяє і відвідувачі залюбки насолоджуються гарною українською музикою, смакують вироби пекарів та кондитерів, дегустують новинки та короваї, спечені найкращими майстринями цієї справи», – повідомили організатори святкування.

Цьогорічна програма святкування задовольнить як смакові, так і мистецькі смаки відвідувачів.

«Цьогорічне Свято Хліба також, безперечно, буде наповнене гарною українською піснею: концертна програма на галявині біля церкви та виступи молодих українських виконавців на Співочому полі. На гостей чекають смачні дегустації, гуляння, співи, виступи улюблених колективів Львівщини і багато приємних несподіванок», – розповіли організатори свята.

Однією з особливостей цьогорічного святкування стане культурна програма від представників національно-культурних товариств Білорусі, Литви, Греції, Німеччини та інших країн.

З популярністю свята розширилася і його географія. Свято Хліба вже не може вважатися лише львівським, адже такі святкування, з ініціативи львівських організаторів, тепер проходять і в інших містах.

«Запрошуючи щороку гостей і учасників з різних куточків України й приймаючи багато позитивних відгуків від них,  ми намагаємось своєю ініціативою переконувати хлібопекарів та кондитерів з інших областей переймати цю справу і організовувати Свято Хліба» у всіх куточках України. І нам це вдається, оскільки вже в 2010 р. Свято Хліба започаткували в Івано-Франківську. А вже другий рік поспіль Свято Хліба проводиться у Рівному. Ми тішимось з того, що дане святкування набирає всеукраїнської сили. Щороку Свято проводять і наші польські партнери – хлібопекарі, які завітають в цьому році до нас з великою делегацією для того, щоб підтримати, поспілкуватись, обмінятись досвідом та просто відпочити», – розповіли організатори свята.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *