ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко сидить із сусідкою, але без iPad

Львівський портал

|

Екс-прем´єр-міністр України Юлія Тимошенко перебуває в нормальних умовах і в неї бойовий настрій

Про це журналістам після відвідування Лук´янівського слідчого ізолятора повідомив адвокат Тимошенко Юрій Сухов.

За словами Сухова, Тимошенко просила подякувати всім журналістам за небайдужість у ситуації навколо неї і запевнила, що сьогоднішні події не вплинуть на її принципову позицію. «Вона сказала, що буде боротися до останнього», – сказав Сухов.

Він додав, що спілкувався зі своєї підзахисною про прості речі, однак говорити про які саме, не став. «Ми обговорили процес подачі апеляції, вона написала заяву, щоб її обов´язково запросили на засідання суду і щоб вона була присутня при розгляді апеляції», – сказав Сухов.

Адвокат, посилаючись на слова Тимошенко, зазначив, що вона знаходиться в нормальних умовах і перебуває у двомісній камері. Зокрема, з нею у камері знаходиться ще одна жінка.
Сухов також зауважив, що всі речі були передані Тимошенко, однак планшет iPad не був переданий, оскільки це не передбачено законом.

Відповідаючи на запитання, що вона ще просила принести, Сухов сказав: «Особисті свіжі речі». «В цілому настрій у неї бойовий. Я запитав: Юліє Володимирівно, як ви? Вона відповіла: не дочекаються», – додав Сухов.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *