ОСТАННІ НОВИНИ

Для маленьких львів’ян з наступного тижня відкриють ще два шкільні басейни

Львівський портал

|

З наступного тижня у місті відкриють ще два шкільні басейни. Зараз у Львові функціонує 4 шкільні басейни, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Зараз у місті працює 4 басейни у загальноосвітніх навчальних закладах. Ще 2 басейни відкриємо з наступного тижня», – розповів головний спеціаліст з соціальних питань та інклюзивної освіти управління освіти Любомир Войтович.

За інформацією управління освіти, басейни діють у  СЗШ №18 (вул. Кульчицької, 18), СЗШ №90 (вул. Антоненка-Давидовича, 2), НВК «Школа-гімназія «Сихівська» (вул. Г. Хоткевича, 48) та СЗШ №97 (вул. Миколайчука, 18). А з наступного тижня запрацюють у СЗШ №65 (вул. Роксоляни, 35) та СЗШ 99 (вул. Творча, 1).

 Загалом в кожній зі шкіл басейни відвідують від 20 до 50 дітей кожного дня. І кількість відвідувачів зростає. Одночасно в басейні можуть займатися не більше 15 дітей, тому в школах формують окремі групи для проведення повноцінних занять.

Як повідомили в управлінні освіти, дітей на уроки плавання приймають не залежно від їхнього місця проживання.

Головними умовами для прийняття дітей є відповідне звернення батьків до керівництва школи та медична довідка про стан здоров’я дитини. Для безпеки дітей у кожному басейні є інструктор та медик.

Басейни будуть працювати до кінця серпня. Загалом у місті є 29 басейнів при загальноосвітніх навчальних закладах. 16 з них є діючі, які готові прийняти дітей при необхідності. На даний момент деякі басейни знаходяться на поточному ремонті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *