ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці Львова долучаються до розвитку велоінфраструктури

Львівський портал

|

Підприємці міста долучаються до розвитку вело інфраструктури – встановлюють біля своїх закладів велопарковки та заохочують городян користуватися велосипедами, інформує прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, власник кав’ярні «Штука», що на вул. Котлярській, за власні кошти облаштував велопарковку для 6 велосипедів біля свого закладу. Таким чином у центральній частині міста вже встановлено 5 велопарковок.

Цікаву пропозицію для велолюбителів має магазин чоловічого та жіночого одягу «Sisters»  – 10% знижки на будь-яку річ. Єдина умова – приїхати до магазину на велосипеді.                   

«Ми пропагуємо здоровий спосіб життя, здорові тканини, велосипед – це екологічний вид транспорту, тож ми хочемо підтримати велорух міста», – зазначили ініціатори акції, дизайнери магазину «Sisters».

За інформацією Галицької районної адміністрації, загалом у центральній частині міста за кошти ЛКП облаштовано 4 велопарковки. У Залізничному районі встановлено 19 велостійок. У Франківському районі на вул. Кульпарківська, 131 встановлено 2 велопарковки та на вул. Русових, 2 встановлено 2 велопарковки. У Личаківському районі встановили 3 велопарковки, ще 3 – у Шевченківському районі міста.

Нагадаємо, цього року у Львові розпочали будувати перші велодоріжки – на вулицях Вороного, Липинського і Шевченка, Зеленій. Загалом, на цей рік у місті заплановано прокласти  70 км велодоріжок. А відповідно до Програми розвитку веломережі Львова, протягом 9 років у Львові буде збудовано 268 км велодоріжок.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *