ОСТАННІ НОВИНИ

У БЮТ дізналися, що Тимошенко звинуватять у тероризмі та вбивствах

Львівський портал

|

Перед першим заступником Генпрокурора Ринатом Кузьміним з посиланням на главу держави поставлена ​​задача звинуватити екс-прем´єр-міністра Юлію Тимошенко в причетності до замовних убивств і терористичної діяльності, зокрема до вбивства Вадима Гетьмана і Євгена Щербаня. Як повідомили «Коментарям» у прес-службі БЮТ, цю інформацію вони отримали «від чесних співробітників СБУ і ГПУ, яким набридло обслуговувати незаконні політичні замовлення влади».

«Все це було би смішно, якби не виглядало так сумно, і ми не мали справу з кланом, який не гребував для завоювання влади і не хоче для її утримання нічим, у тому числі і людським життям. Жага збагачення і страх перед відповідальністю за свої злочини позбавляє замовників розправи над Тимошенко адекватності та здорового глузду. Сьогодні кримінальному кланові, що перебуває при владі в нашій країні, уже не потрібні «калаші» і бейсбольні бити. Тепер йому служать усі так звані правоохоронні органи. І вони не зупиняються ні перед чим, щоб придушити своїх політичних опонентів», – зазначають у БЮТ.

Разом із тим представники БЮТ наголошують: «будь-які брудні провокації проти Тимошенко розваляться, бо на її боці правда, тому що їй вірять і підтримують мільйони українців, бо вона віддано і чесно служила й продовжує служити Україні».

Comments.UA

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *