ОСТАННІ НОВИНИ

Юні львів’яни вчаться активно відпочивати

Львівський портал

|

Вже десятий рік поспіль Установа дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Шевченківського району  управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради організовує літній наметовий табір «Джерело». Цього року діти відвідають його в період з  1 до 11 серпня, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Захід проводиться для оздоровлення дітей та підлітків в літній канікулярний період, для змістовного проведення дозвілля, залучення до регулярних занять спортом,  формування в них здорового способу життя, дбайливого ставлення до природи», – розповіла начальник управління молоді сім’ї та спорту ЛМР Наталія Федорович.

Цього року в таборі поблизу с. Сусково Свалявського району Закарпатської області, візьмуть участь тридцять дітей шкільного віку, вихованців УДЮМК Шевченківського району. На учасників чекає цікава насичена програма: спортивні змагання, ігри на повітрі, туристичні походи на гору Синяк та санаторій «Карпати», окрасою якого є стародавній палац австрійського графа Шенборна – пам`ятка архітектури ХІХ століття. Палац оточений чудовим парком-дендрарієм з декоративним озером, в якому росте більше 40 видів рідкісних рослин. 

Також діти матимуть змогу відпочити на свіжому карпатському повітрі, позасмагати та покупатися в гірській річці  Латориця.

«Учасники табору братимуть участь в чергуваннях  по приготуванню їжі, прибиранню навколишньої території, заготівлі дров. Діти отримають теоретичні та практичні знання з туризму, поведінки на природі під час відпочинку, вчитимуться співати українські народні пісні, візьмуть участь у конкурсах малюнку та кращої квіткової композиції», – розповів педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району, Володимир Завгородній.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *