ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Пасічну закриють на ремонт через тиждень

Львівський портал

|

Сьогодні, 1 серпня, у Львові планують розпочати підготовчі роботи з реконструкції вул. Пасічної на ділянці від вул. Китайської до вул. Таджицької. На час цих робіт дорога буде відкрита для руху транспорту, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Орієнтовно тиждень, від початку робіт, дорогу не закриватимемо для руху транспорту, він тільки буде обмежений, оскільки ремонтники зніматимуть старе асфальтне покриття. Далі дорогу ремонтуватимуть смугами, не закриваючи цілком рух транспорту», – зазначив представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький.

За словами представника підрядної організації «Онур» Олександра Добоні, усі роботи на цій ділянці триватимуть до 1 вересня.

Нагадаємо, вул. Пасічну ремонтуватимуть усю – від вул. Личаківської до вул. Луганської.

«Реконструкції підлягає уся дорога – від вул. Луганської до вул. Личаківської. Тут будуть проводити роботи з інженерними мережами, особливо у районі вул. Китайської і Таджицької. А на з’єднанні з вул. Личаківською та з вул. Тракт Глинянський плануємо влаштувати розв’язку та світлофорний вузол», –  зазначив в. о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Відповідно до проекту, на вул. Пасічній влаштують велосипедні доріжки. «Тут вони будуть пролягати по зелених зонах», – додав І.Фалюта.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *