ОСТАННІ НОВИНИ

Справа щодо беатифікації митрополита Андрея Шептицького зрушилась з місця

Львівський портал

|

Справа щодо беатифікації митрополита Андрея Шептицького просунулась уперед. Про це журналістам під час урочистого відкриття та освячення першого в Україні пам’ятника братам Шептицьким – митрополиту Андрею та блаженному Климентію – у їх родинному селі Прилбичі Яворівського району, розповів високопреосвященний владика Ігор (Возьняк), архиєпископ Львівський.

«Справа щодо беатифікації митрополита Андрея Шептицького дуже пішла вперед. У Римі ми мали кілька таких блоків, де певні особи не мали ще вияснених певних справ. І здається з дев’яти було спочатку п’ять таких блоків, а потім вони зменшувалися – від чотирьох до трьох. Тепер, можливо, залишився ще один такий блок, який вже ролі великої не грає. І тепер ми чекаємо на чудо», – зазначив владика Ігор.

А чудо, за його словами уже відбулося в Америці з українською дівчинкою. «Кажуть, що таке чудо відбулося в Америці з дівчинкою, котра виїхала з України. Вона була хворою і кажуть, що за молитвами Андрея Шептицького її було оздоровлено. Тому ми плануємо на осінь відрядити нашого отця Романа Теряховського в Америку, щоби він це все дослідив», – зазначив він. 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *