ОСТАННІ НОВИНИ

Ще місяць триватиме акція «Львівське літо з тренером мого подвір’я»

Львівський портал

|

Ще місяць у всіх районах Львова триватиме польсько-українська акція «Тренер з мого подвір’я» за участю педагогів-організаторів УДЮМКів та польських волонтерів, які пройшли спеціальну підготовку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

До 23 серпня на відкритих спортивних майданчиках міста відбуватимуться безкоштовні спортивні навчання в рамках проекту «Львівське літо з тренером з мого подвір’я». Спортивно-розважальні вправування орієнтовані на дітей та молодь Львова, що не мають можливості відпочивати влітку поза межами міста чи займатися у гуртках і секціях.

Проект «Тренер з мого подвір’я» впроваджується за зразком аналогічної польської програми «Тренер з мого подвір’я (Trener osiedlowy)», що була започаткована у Вроцлаві дев’ять років тому і досі діє у багатьох польських містах.   

З дітьми працюють 20 тренерів-волонтерів з Польщі та 8 львівських тренерів з УДЮМКів. Всього по Львову діє 8 майданчиків: Галицький район (вул. Снопківська, 1, ЗОШ № 27); Залізничний район (вул. Любінська, 93б, майданчик «Сонечко» та вул. Роксоляни, 35, ЗОШ № 65); Личаківський район (вул. Медової Печери, 29); Сихівський район (вул. Зубрівська, 30, ЗОШ № 84); Франківський район (вул. Рубчака, 8, ЗОШ № 48); Шевченківський район (вул. Творча, 1, ЗОШ № 99). Майданчики працюють щобудня з 10 до 13 години.

За підрахунками організаторів протягом двох місяців реалізації проекту навчатися з тренерами зможуть близько 2 тисяч молодих львів’ян. А загалом, якщо дозволить погода, буде проведено близько 300 тренувань.

З усіма новинами проекту можна ознайомитись за адресою: www.trainer.lviv.ua (там також розміщені фото усіх тренерів, адреси майданчиків і графіки тренувань).

Проект «Львівське літо з тренером з мого подвір’я» впроваджує благодійна організація «Центр освітніх ініціатив» зі Львова у співпраці з управління у справах сім’ї, молоді і спорту Львівської міської ради. Польським партнером проекту є Дім зустрічей ім. Анґелюса Сілезіуса з Вроцлава. Фінансову підтримку проекту надає Програма «Молодь в дії» Європейської комісії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *