ОСТАННІ НОВИНИ

З неділі на ремонт закриють перехрестя вулиць Коновальця – Житомирська – Рудницького

Львівський портал

|

Як поінформував представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький, з неділі, 31 липня, на ремонт планують закрити перехрестя вул. Коновальця – Житомирська – Рудницького. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Відтак, транспорт курсуватиме по вул. Кн.Ольги з виїздом на вул.Сахарова чи на вул. В.Великого та по вул. Антоновича у зворотному напрямку», – зазначив Борис Вільгуцький.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Нагадаємо, відповідно до співпраці міста з ЄБРР, у Львові відновлюють дорожню інфраструктуру вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Цього ремонтують такі вул. Коновальця – Мельника Г.Чупринки до вул.Київської, вул. Личаківська – від пл. Митної до вул. Заньковецької, вул. Городоцька (від церкви св. Єлизавети до церкви св.Анни). Усі роботи на цих ділянках мають бути закінчені до 1 листопада цього року.

На цих дорогах буде виконано весь комплекс робіт, враховуючи заміну інженерних комунікацій, заміну трамвайних шляхів, заміну дорожнього покриття. Також – влаштування благоустрою і впровадження цілком нової системи управління дорожнім рухом. Відремонтують також і тротуари.

Нагляд за роботами ведуть спеціалісти міжнародної консалтингової компанії «Egis Bceom».

Загалом, за проектом співпраці з ЄБРР, реконструкції підлягають 11 ділянок доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *