ОСТАННІ НОВИНИ

До суду передали справу про контрабанду сигарет на три мільйони гривень

Львівський портал

|

Прокуратурою Львівської області скеровано в суд для розгляду по суті кримінальну справу про обвинувачення членів організованої злочинної групи в кількості 4-х осіб, у контрабандному переміщенні партій цигарок, вартістю майже 3 млн. грн..

За інформацією прес-служби прокуратури Львівської області, досудовим слідством, проведеним СВ УСБУ у Львівській області встановлено, що громадянин Литовської Республіки, як організатор групи, спільно з мешканцями Київської області, упродовж березня 2011 року, за допомогою створених в Україні фіктивних підприємств та з використанням завідомо неправдивих документів, здійснили дві спроби контрабандного переміщення через митний кордон України партій сигарет вартістю 2 млн. 974 тис. 307 грн., а також готування до вчинення контрабанди цигарок на суму 1 млн. 430 тис. грн.

Діяльність злочинної групи була припинена співробітниками УСБУ у Львівській області, а також митною та прикордонною службами митного поста “Краковець”.

Предмети контрабанди було вилучено, а організаторові злочинної групи обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Державне обвинувачення у справі здійснюється прокуратурою Львівської області.

Кримінальним кодексом України за вчинення вказаних вище злочинів передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років, з конфіскацією предметів контрабанди та конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *