ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі Львівщини посіли третє місце за результатами всеукраїнських олімпіад

Львівський портал

|

За результатами Всеукраїнських олімпіад з базових  дисциплін  Львівська область займає третє місце в Україні, а претендентами для участі в Міжнародних олімпіадах було  визначено 10 учнів загальноосвітніх навчальних закладів області – про це прес-службі Львівської ОДА повідомила заступник начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Богдана Біляк.
Зокрема, учні  Львівського фізико-математичного ліцею Вікторія Мародь та Ігор Чернюх здобули  бронзові медалі у Міжнародній Менделєєвській олімпіаді  з хімії, що проходила у Санкт-Петербурзі в березні цього року. А учень цього ж ліцею Роман Білий здобув бронзу у ІV Міжнародній математичній олімпіаді в Румунії.
У Міжнародній олімпіаді з фізики, яка відбулася  в Таїланді (м.Бангкок) з 8 до 20 липня 2011 року, , Львівського фізико-математичного ліцею здобули срібні медалі учні Ігор Демкович та Ростислав Савицький.
А в Міжнародній олімпіаді з  інформатики  бере участь  Андрій Макар, учень  Львівського навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня – гімназія» Личаківського району м.Львова. Олімпіада проходить у Таїланді, м. Паттайя з  20 до 30 липня 2011 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *